Online activiteiten

ONLINE INSECTENCURSUS: 18 JANUARI EERSTE STREAM!

Na jaren in heel Nederland en België lezingen en cursussen te hebben gegeven over allerlei natuuronderwerpen, ga ik nu lezingen en cursussen over natuur livestreamen! Leren over de natuur vanuit je luie stoel of zelfs vanuit je bed, kan het nog makkelijker? Ik begin dit nieuwe avontuur met het geven van een basiscursus insecten.


 

Wanneer
De 1e cursusdag vindt plaats op dinsdag 18 januari 2022 om 19:30 uur.


Wat
In deze cursus zal ik in 6 avonden een uitgebreide eerste kijk geven in de wondere wereld van insecten. Hierbij kun je denken aan onder andere de volgende onderwerpen:
– hoe houd je de soortgroepen uit elkaar;
– de leefomgeving van verschillende insecten;
– onmisbare literatuur;
– op een correcte manier insecten op naam brengen;
– de betekenis van insecten op de mensheid.
Natuurlijk is er alle tijd voor vragen.

Hoe
Meekijken kan op 2 manieren. Je kunt een mail sturen naar info@focusnatura.nl sturen dat je graag meekijkt. Zo krijg je ruim voor elke stream een mailtje met het onderwerp, de begintijd en een link. Je kunt ook naar https://www.twitch.tv/focusnatura gaan, je registreren en mij volgen door op het hartje te drukken. Zo krijg je automatisch een mail wanneer ik live ga!

Kosten
Het volgen van de cursussen en lezingen kost je helemaal niets. Wanneer je toch iets wilt doen om mij (of mijn natuurboekencollectie) te steunen, dan is er tijdens de stream de kans om een kleine donatie te doen. Dit is volledig vrijwillig!
Ik kijk ernaar uit om met dit avontuur te beginnen en nodig je graag uit. Zie ik je op 18 januari in de livestream?